Després d’avui acabar l’AnimangaCONDes-de l’Associació volem agrair a totes les persones que han vingut. Hi ha hagut moments que la plaça estava quasi plena. Això ens dóna força per continuar fent. Volem també donar les gràcies a tots els expositors que han vingut a vendre el seu marxandatge.

Agraïm també a l’Anna . Camps i en Joan Sanz per vindre a fer el taller de doblatge que com a l’anterior edició, va tindre una gran participació.

La gran diferencia amb l’anterior edició és que l’Associació ha crescut. Sempre hi ha gent que s’envà pels seus motius, però també hi ha gent que entra a l’entitat. Gràcies a això, hem pogut organitzar els tallers d’espases de softcombat organitzat per la comissió interna amb el mateix nom. A més del torneig d’espases catxondes organitzat pel «fòssil helix«, Jajajaja. No, és broma. Organitzat per un dels nostres associats.

Hi ha hagut moments intensos, moments que no s’ha parat de treballar, moments de felicitat i d’alegria. Però no hi ha millor moment que veure comentaris que ens envien usuaris del nostre esdeveniment on ens deixen missatges tan motivadors que ens animen a preparar la edició següent. Adjuntem a aquest post, l’enllaç de l’entrevista que va fer canal blau per aquesta edició.

També podeu veure les imatges d’aquesta edició des-de el nostre facebook.